divendres, 14 de maig del 2010

Celebració del Dia del Llibre a l'EPA d'Oliva


Organitzat pel Centre d'Educació de Persones Adultes d'Oliva, celebràrem el dia del Llibre amb un cartell de luxe, format per Josep Piera, l'autor de l'obra Francesc de Borja, el duc Sant, guanyadora del premi Ciutat de Gandia, Joanot Martorell 2010 de Gandia, Berta García amb la presentació del llibre de poesia: Night-club para alumnas aplicadas, VII Premio Nacional de Poesía “CIEGA DE MANZANARES” 2008, i nosaltres, és a dir Andrea Robles, que tornarem a comentar la novel·la negra La visita del vent, publicada l'any 2009.

L'acte ha estat organitzat per Ela Reig, qui amb una dedicació absoluta va fer d'una idea una gran festa del llibre i la paraula. Tota aquesta meravellosa barreja va néixer dins del primer lliurament del premi de literatura breu i de poesia FPA Oliva Pissiganya 2010, obert a tots els CFPA del territori valencià. L'alumnat va respondre a la crida i ens va enviar narracions breus i poesies, la qualitat dels quals ens va sorprendre i vam tenir l'honor de premiar. El primer premi en la modalitat de narrativa se'l va endur Bulahi Hamadi, el segon premi va ser per a J. Manuel Merino i el tercer premi el va guanyar Vicente Estela i John David va ser el guardonat amb el premi Pissiganya de poesia.

El dia del llibre i aquest primer premi Pissiganya van estar dedicats a Doménec Morell Fullana, antic alumne del Centre, a qui li vam retre un homenatge emotiu i entranyable.

Ens va acompanyar la llibreria La Fona, la qual va vindre amb llibres de tota mena i ens va fer sentir el caliu de la Fira del Llibre, en una ocasió tan especial com és el dia de Sant Jordi, mentre que Ela regalava una rosa a cadascuna de les persones que comprava un llibre a Alicia.

En acabant el Centre ens va acollir al pati amb la música del fantàstic Quartet de corda Paladio, del conservatori de Música d'Oliva. L'exquisida música s'enlairava enmig dels arbres per a anar a l'encontre dels assistents al acte que bebíem un vi, acompanyat d'uns canapès deliciosos. Es veia que la gent es trobava a gust. La festa del llibre es va allargar fins les onze de la nit. A l'endemà vam tornar a la realitat.

3 comentaris:

Carlos V ha dit...

Hola, et convide a els Blogs de la safor. en breu apareixerà l teu blog a la nostra web, t'agrairia si enllaçares també el nostre.
per cert,vaig tindre ja fa molt anys a Gregorio de profe al m.Enriquez, una cordial salutacio.
Adeu

Gregorio Royo Bello ha dit...

Eh, m'alegra que hages trobat el blog. He trobat els de la safor i me n'he fet seguidor. Quin és el teu? Dóna'm més dades sobre tu.
Gregori.

CARLOS V ha dit...

http://elsblogsdelasafor.blogspot.com/

http://charlifuster.blogspot.com/
El primer és el que voldria que enllaçares ja que es una forma de promoure els blogs comarcals. El segon és el meu personal
Dades sobre mi? Jaja , només recorde que era molt mal estudiant, l'institut no se me'n donava gens bé i això que jo també he acabat en l'ensenyament (ara mateixa estic a Oliva fent una substitucio d'Historia). Un plaer